Escape Game Box

Op een veilige manier een partijtje organiseren? Haal een bom in huis!

Ga de strijd aan met je gezin, familie of je vrienden: versla elkaar of werk juist samen! Onze Escape Game Box, met meer dan vijf uur aan spellen, is vanaf nu te huur. De box is geschikt voor jong en oud, dus ideaal voor een feestje thuis!

Je huurt de Escape Game Box voor 24 uur en krijgt hiermee verschillende games die garant staan voor een hele dag speelplezier! Het maakt niet uit of je een doorgewinterde ontsnapper bent, of nog nooit een escaperoom hebt gespeeld. De spellen die geleverd worden zijn van verschillende niveaus en daardoor zit er voor iedereen wat leuks tussen. Daarnaast bevat de box een handleiding om je door de spellen heen te begeleiden.

Zowel de Magic Box als de Bomb box zijn geschikt voor alle soorten groepen, maar als we toch een tip moeten geven, dan raden we de Bomb-box aan voor de puzzelaar en de Magic-box voor gezinnen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen helpen bij het ontmantelen van de koffers!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar reserveren
  2. Kies een datum dat je de Escape Game Box wilt huren
  3. Maak een keuze tussen bezorgen en afhalen
  4. Vul je gegevens in
  5. Tenslotte kan je kiezen voor online afrekenen, of betalen bij afhalen/bezorgen van de box
  6. Je reservering is gedaan! Je ontvangt per mail een bevestiging

Informatie over het afhalen of bezorgen van de Game Box

Ophalen

Op de dag van de reservering haal je de box vanaf 11:30 op bij de kassa aan de Drossestaat 2 (Raaks Halle). De volgende dag breng je de box tussen 10:00 en 11:00 weer terug op dezelfde locatie.

Bezorgen

Op de dag van de reservering komen we tussen 10:00 en 12:00 langs om de box af te leveren. De dag erna komen we de box tussen 09:00 en 10:00 weer ophalen

Heel veel plezier!