Over Let’s Escape

LOCATIES 8 ESCAPE ROOMS

Haarlem heeft een unieke locatie. In hetzelfde pand bevindt zich namelijk de meest unieke winkel uit de Haarlemse binnenstad, De Raaks Halle. Een winkel voor en door ondernemers. Let’s Escape kan zich helemaal vinden in dat unieke concept en het is leuk hier deel van uit te maken.

De kamers in Enschede zijn gevestigd aan De Oude Markt. Eén van de mooiste horecapleinen van Nederland. Dit maakt dat deze Rooms (vijf in totaal) uitermate geschikt zijn in combinatie met een avondje uit. Een hapje en een drankje behoort zeker tot de mogelijkheden in Enschede.

HIERVOOR STAAT LET’S ESCAPE

Creativiteit, heel veel creativiteit. Een paar puzzels in een kamer gooien, dat kan iedereen. Een verhaal schrijven is al wat lastiger en een verhaal transformeren naar een puzzel, dat is de uitdaging die wij uiteindelijk aan zijn gegaan. Let’s Escape maakt kamers die verder gaan dan alleen Escape Room zijn; wij maken kamers die tot de verbeelding spreken. Rooms waar je de eerste vijf minuten van de tijd verspeelt omdat je rond wil kijken.

Let’s Escape wil ook blijven vernieuwen. Niet alleen een kamer neerzetten die je kunt spelen en dat was het dan. Integendeel; nieuwe kamers blijven creëren, zodat je vaker terug kunt komen om te genieten van datgene wat Let’s Escape te bieden heeft.