Algemene Voorwaarden

Let’s Escape Haarlem

Om alles in goede orde te laten verlopen bij Let’s Escape hebben we een aantal huisregels waaraan iedereen zich moet houden. Het staat de medewerkers en directie van Let’s Escape vrij om gasten die zich niet aan de algemene voorwaarden conformeren de deelname aan onze Escape Rooms te ontzeggen.

  • De gereserveerde tijden zijn bindend. Voor reserveringen van zondag tot en met donderdag kunt u uw reservering uiterlijk 48 uur voor aanvang van de kamer annuleren of verzetten. Reserveringen op vrijdag en zaterdag kunt u 7 dagen voor aanvang van de kamer annuleren. Mocht u niet binnen de gestelde termijn annuleren, dan moet u de kamer toch betalen. U krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg.
  • U wordt geacht uiterlijk 15 minuten voor het door u gereserveerde tijdstip aanwezig te zijn.
  • Als u minder dan 15 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig bent, dan behoudt Let’s Escape zich het recht de reservering te laten vervallen. Escape Rooms werken op basis van heel strakke planningen. U verplicht uzelf door deze reservering tot het betalen van de kamer, ook wanneer deze komt te vervallen wegens laatkomen. Echter, krijgt u dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, en is alleen mogelijk van zondag tot en met woensdag. Mocht er uiteraard uitloopruimte zijn omdat er na u geen reservering staat, dan mag u altijd spelen. Dat is geen probleem.
  • Let’s Escape probeert te allen tijden de kamers zo snel als mogelijk te ‘resetten’. Het komt wel eens voor dat in de hitte van het spel zaken kwijt geraken of stuk gaan. Derhalve kan het voorkomen dat er een vertraging in het schema ontstaat. Deze mag maximaal 45 minuten zijn. Is de vertraging langer dan 45 minuten dan moeten we de kamer annuleren. Uiteraard krijgt u dan uw geld terug en een tegoedbon voor een gratis kamer. Treedt de vertraging op buiten de schuld van Let’s Escape, maar door uw eigen handelen, dan vervalt deze regeling. Mocht op de dag zelf al duidelijk zijn dat er vertraging ontstaat, dan zal Let’s Escape proberen u tijdig te informeren. Laat daarom altijd een geldig telefoonnummer achter.
  • Het is niet toegestaan om de Escape Rooms te spelen als men duidelijk onder invloed is van alcohol. Het staat de medewerkers en directie van Let’s Escape te allen tijde vrij om gasten waarvan we het vermoeden hebben dat men niet meer in staat is een Escape Room te spelen te weigeren. U verplicht uzelf wel tot het betalen van de kamer, maar krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, en is alleen mogelijk van zondag tot en met woensdag.